Межкомнатная дверь 11
Главная страница » News » Блог » Як правильно підібрати колір міжкімнатних дверей? Приклади фото

Як правильно підібрати колір міжкімнатних дверей? Приклади фото

  • автор:

На сьогоднішній день на ринку представлено багато різноманітних моделей дверних конструкцій. Вони відрізняються один від одного відтінком, покриттям, матеріалами тощо. Але перед більшістю людей під час планування ремонту стоїть завдання, як правильно підібрати колір міжкімнатних дверей. Адже якщо від матеріалів, з яких вони були виготовлені, залежить їхня довговічність, то від відтінку залежить загальний зовнішній вигляд приміщення. Саме тому дуже важливо зробити правильний вибір.

 

На нашому сайті представлені фото міжкімнатних дверей у різних кольорах. Ви можете наочно вивчити різноманітні варіанти, і це обов’язково допоможе вам зробити правильний вибір. Також ми рекомендуємо вам керуватися такими факторами:

  1. Світлі відтінки візуально здатні розширити простір. Саме тому вони зараз у моді. І це стосується не лише дверних конструкцій. Якщо ви використовуєте світлі шпалери або фарбу для стін, підлоги і стелі пастельних тонів, то будь-яке, навіть найменше приміщення, буде здаватися набагато більше, ніж є насправді.
  2. Темні відтінки дадуть вам можливість відчути себе затишно в будинку чи офісі. Але майте на увазі, що такі кольори здатні трохи «скрадувати» простір, тому темні двері, стіни, підлога чи меблі підійдуть виключно для великих приміщень.
  3. Ні для кого не секрет, що відтінок дверей найчастіше підбирають під відтінок покриття для підлоги. Не обов’язково вибирати всі тони в тон, але дотримуватися однієї колірної гами просто необхідно. Так, якщо покриття для підлоги має холодний відтінок, то і дверне полотно теж повинно бути холодного відтінку, а якщо підлога теплого кольору, то і двері, відповідно, повинна бути такого ж теплого кольору.

 

Так, вибрати відтінок дверної конструкції правильно зовсім не складно. А якщо у вас виникнуть сумніви щодо свого вибору, то ви завжди можете звернутися за допомогою до досвідченого фахівця, який вам допоможе.

Межкомнатная дверь 6
Як підібрати колір дверей під колір меблів?

 

Колір міжкімнатних дверей в інтер’єрі має дуже велику роль. Саме тому до його вибору потрібно підійти відповідально. Існує думка, що забарвлення дверного полотна має відповідати підлоговому покриттю. Але підлога – це не єдине, на що в даному випадку слід звернути увагу. Також рекомендується придивитися до кольору меблів перед покупкою дверей. В даному випадку зовсім не обов’язково встановлювати дверну конструкцію, що повністю повторює колір меблевих виробів у цьому приміщенні. Але відтінок дверей повинен бути на один або два тони темнішим, ніж колір меблів.

 

Також варто відзначити матеріали, які використовувалися для виготовлення меблевих виробів, так і дверних конструкцій. Бажано, щоб вони були однаковими. Наприклад, у вас у вітальні меблі венге, відповідно, і двері слід вибирати для цієї кімнати з тієї ж породи деревини. Так, приміщення в цілому буде виглядати органічніше, а дизайн буде здаватися завершеним.

Межкомнатная дверь 4
Кольорові конструкції у приміщенні

 

Останнім часом великою популярністю користуються кольорові дверні конструкції. Яскраві полотна здатні надати фарб та внести нотку оригінальності у будь-яке приміщення. Наприклад, жовті, сині, червоні та зелені двері неодмінно будуть піднімати вам настрій щодня, та приносити винятково позитивні емоції. Але тут треба враховувати деякі нюанси. Інакше ви ризикуєте зробити несмаковий ремонт.

 

Перш за все, врахуйте, що кольорові двері добре виглядатимуть тільки з кольоровими стінами. При цьому відтінок стін не повинен повторювати колір дверного полотна. Скоріше, краще зіграти на контрасті. Наприклад, жовті двері та синя стіна. Але тут теж є свої нюанси. Запам’ятайте одне важливе правило: стіни та дверне полотно повинні мати відтінки однієї температури – холодний або теплий.

 

Дизайн приміщення в цілому теж повинен відповідати такому веселому забарвленню. Сюди не підійдуть меблі у стилі хай-тек чи класицизм.

Також вам слід звернути увагу на той факт, що кольорові двері підійдуть більше для домашнього інтер’єру або для кафе. Скажімо, для банку чи офісу цей варіант не найкращий.

 

Якщо вас цікавлять високоякісні двері, і ви дилер або дистриб’ютор, то ми вам рекомендуємо звернутися за допомогою до компанії STDM. У нас ви знайдете великий асортимент продукції на будь-який смак. Ми пропонуємо широкий асортимент дверних полотен у найрізноманітніших відтінках та з різних матеріалів. Ознайомитись з нашою продукцією можна у розділі «Каталог» на цьому сайті. Також ви можете зв’язатися з нами за контактним номером телефону, і ми відповімо на всі питання, що вас цікавлять у телефонному режимі.